Designers Guild tekstiler hos Lisa Buhl Indretning

Tricia Guild
Tricia Guild

Designers Guild blev etableret i 1970 af den britiske indretningsarkitekt Patricia Guild. Designers Guild er i dag et anerkendt, internationalt brand, der designer interiør til hjemmet, og brandet er især kendt for deres smukke tekstiler, tapeter og tæpper.

Designers Guild designer og producerer eksklusive varer. Deres filosofi er at kombinere kreativitet og innovation med en høj kvalitet, og kvaliteten er tydelig i både virksomhedens designs og produkter. Virksomheden har licens til brandet Christian Lacroix og til brandet Ralph Lauren, som de udgiver kollektioner fra. Designers Guild er førende inden for designverden; de har designet over 9000 forskellige tekstiler og 2000 slags tapeter, og virksomheden har vundet flere priser for deres unikke tekstiler og nyskabende designs.

Inspirationen hentes ofte i naturen, og blandt andet er den seneste kollektions motiver fundet i botanikken, hvor motiverne på tekstilerne er fine blomstrede mønstre af håndmalede akvareller. Designers Guilds lækre tekstiler kan bruges til at ombetrække møbler med, til gardiner eller til puder, hvor de kan tilføre lidt ekstra elegance og et farvestrejf til indretningen.

Kom ned i butikken og bliv inspireret af Designers Guilds tekstiler