Handelsbetingelser

Lisa Buhl Handelsbetingelser

 

Henvendelse vedrørende ordrer:

Telefon: 40170379 (Hverdage 10-17.30)
E-mail: indretning@lisabuhl.dk

 

Leveringsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Lisa Buhl
Låsbygade 45
6000 Kolding
Telefon: 40170379
E-mail: indretning@lisabuhl.dk
CVR: 18 08 70 73

 

Priser

Alle priser i vores webshop er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms, eksklusiv fragt. Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt eventuelle pris- og afgiftsændringer.

 

Betaling

Lisa Buhl anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret, det betyder at man ikke kan aflæse dine informationer, med undtagelse af PBS. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Der kan betales med:

  • Dankort
  • Visa/Dankort

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes (pr. e-mail).

 

Levering

Varerne afsendes som pakkepost med Post Nord.

Leveringstiden er typisk 2-6 hverdage hvis varen er på lager, ellers vil der typisk gå 1-3 uger ekstra, ring eller skriv gerne og spørg.

I ferieperioder skal påregnes længere leveringstid.

Ved køb af større møbler, ligger leveringstiden typisk på mellem 2-8 uger, ring eller skriv gerne og spørg nærmere.

Rettidig levering forudsætter, at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den forudsatte leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer, samt vejrforhold. Bemærk også, at der ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Hvis der er noget som haster, vil vi gøre meget for at hjælpe.

 

Fragt

Alle danske ordrer tillægges DKK. 49,00 til dækning af fragtudgifterne til Post Nord. Fragt fri levering i Danmark ved køb for over DKK. 500,00
OBS: Ved levering af møbler beregnes fragten individuelt.

 

Retur

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Varen skal returneres i original emballage. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal dette meddeles til Lisa Buhl på e-mail indretning@lisabuhl.dk senest 14 dage efter købet. Efter denne meddelelse, har du 14 dage til ar sende varen retur til os.

Ved ombytning eller returnering sendes varen til Lisa Buhl vedlagt fortrydelsesformular. Udgiften i forbindelse med returnering og ombytning betales af dig som kunde.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du bedes udfylde vores fortrydelsesformular, og sende med varen retur. Du finder fortrydelsesformularen her.

Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.

Større partier, eller varer som bestilles specielt hjem, tages ikke retur..

Fortrydelsesformular og produkter vedrørende reklamation sendes til:

Lisa Buhl
Låsbygade 45
6000 Kolding

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen og eventuelle fragtomkostninger. Returnerer du hele ordren refunderer vi fragtomkostinger i forbindelse med oprindelig forsendelse, men returnerer du kun en del af ordre refunderer vi kun beløbet for varen. I tilfælde af en værdiforingelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. I nogle tilfælde ved betaling med debitkort, kan der gå op til 30 dage fra vi tilbagebetaler købsbeløbet til beløbet er frigivet på din konto. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Gavekort

Gavekort købt på vores webshop kan bruges online og i vores fysiske butik i Kolding. Gavekortet kan indløses indenfor 3 år efter udstedelsesdatoen.

 

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret på alle varer, i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet. I tilfælde af en reklamation ombyttes varen. Du bedes medsende en beskrivelse af fejlen når du returnerer varen.

Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

Rimelig udgift til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Lisa Buhl.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Henvendelser og produkter vedrørende reklamation sendes til:

Lisa Buhl
Låsbygade 45
6000 Kolding

 

Revideret juni 2017.