Nyhed: File Under Pop

File Under Pop er et nyt brand, der designer produkter i kategorien Surface Design.

Josephine Akvama Hoffmeyer - File Under Pop
Josephine Akvama Hoffmeyer – File Under Pop

File Under Pop producerer håndmalede lavasten, håndlavede Terracotta-fliser, håndmalet tapet og eksklusiv maling. Bag File Under Pop står designeren Josephine Akvama Hoffmeyer, tidligere medstifter og kreativ direktør hos flisefirmaet Made A Mano. File Under Pop er Josephine Akvama Hoffmeyers nye soloprojekt, og missionen er at transformere rum ved at beklæde overfladerne, så rummenes overflader bliver inspirerende og får tilføjet dybde, farve og tekstur.

Et af File Under Pops kerneprodukter er deres lavasten. Lavastenen bliver udvundet fra den aktive vulkan Mount Etna på Sicilien, hvor lavaen har været sammenpresset i flere tusinde år. Lavastenen bliver glaseret og dekoreret i hånden. Stenene fås i mange flotter former, farver og mønstre og kan bruges under varme genstande, til servering eller som en smuk base til udstilling af lys eller dekorationer i et stilleben. Kom og oplev udvalget i butikken.
File Under Pop har bredt deres fokus ud på overfladedesign, og arbejder med sammenhængen mellem maling, tapet og fliser. File Under Pops tapet består af store håndlavede papirark med forgyldninger af kobber, guld, sølv eller farvede mønstre. Inspirationen kommer blandt andet fra afrikanske stammesymboler, og da mønstrene er meget store produceres tapetet i ark på 100 x 180 cm. Tapetarkene kan enten sættes sammen ved siden af hinanden eller fungere som kunstværker i sig selv, der kan tilføre et rum personlighed, og tapetet behøver derfor ikke nødvendigvis at dække hele væggen.
Til File Under Pops farverige Terracotta fliser er der blevet udviklet et specielt magnetsystem, hvor fliserne klikkes fast på en metalplade på væggen, og dette gør, at man kan bytte rundt på dem eller tage dem med sig, hvis man skal flytte uden at ødelægge de smukke sten.
File Under Pop har også skabt en farvekollektion af speciel ultramat maling, der er blevet lavet i samarbejde med malingproducenten Jotun, der blandt andet har beklædt Eiffeltårnet i Paris og Burj Khalifa i Dubai. Malingen adskiller sig fra andet på markedet ved at være vaskbar på trods af den helt matte overflade med kun to procents gloss. Kollektionen indeholder maling til både lofter, vægge, gulve, træværk og kan bruges både indendørs, i vådrum og udendørs. Kollektionen består af 42 forskellige elegante farver, der er blandet helt specielt, så de fremstår perfekt støvede og kan ændre karakter alt efter rum og lysindfald.

File Under Pop - Malingkollektion
File Under Pop – Malingkollektion

Farveprøverne kan ses i butikken.

 

Se File Under Pops Lavasten på webshoppen her