Om Lisa Buhl Indretning

Designbutik – Indretningsarkitekt – Webshop

Lisa Buhl Indretning er en innovativ designbutik med et særligt udvalg af brands indenfor boligindretning.

Butikken blev nomineret til Designbaseprisen 2015 og 2016, der gives til den mest innovative og nytænkende butik i design, livsstils- og interiørbranchen i Danmark.

Butikken er beliggende i Koldings Latinerkvarter.

Gode råd til indretningen
Både til mindre og større indretningsopgaver kan Lisa Buhl tilbyde professionel rådgivning. Opgaverne kan spænde lige fra et par gode råd til komplette indretningsløsninger. Til de større opgaver præsenteres et oplæg, som derefter tilrettes efter kundens ønsker. Herefter kan løsningen udføres, når man har tid og råd.

Lisa Buhl prioriterer, at give en personlig og unik service, og derpå skabe en indretningsløsning, der er tilpasset dine behov og ønsker, såvel til private som erhverv. Se vores cases omkring indretningsløsninger.

En time koster kr. 1.500,- – man når meget på en time. Flg. timer à kr. 600,-

“Når Lisa Buhl ikke er at finde i selve forretningen, kan man finde hende i private hjem eller hos erhvervsdrivende, hvor hun op til flere gange om ugen deler ud af sin viden og kommer med gode indretningsfif.
Ofte bliver Lisa Buhl ringet op af kunder, som har behov for at forny sig i boligen, eller som lige er flyttet og derfor har brug for at indrette ’from scratch’.
”Jeg rådgiver kort sagt om, hvilke muligheder der er, og hvad kunden kan gøre. Det kan handle om rådgivning til køb af nye møbler, en ny farve på væggene, nye tekstiler, omrokeringer eller udsmidning af eksisterende produkter. ” (fra Designbase).